Bombvarning

Alla onsadgar är kort-dagar i skolan. Då slutar alla klockan 13:15 istället för 15:00 som alla andra dagar. Det innebär att lektionerna är kortare och första rasten försvinner.
 
I min 4e period som är English 1 var det en kille som hade hittat en lapp inne på killarnas toalett precis innan lektonen där det stod något om att det fanns en bomb på skolan. Läraren gick iväg, killen som hittade lappen blev utkallad för att parat med biträdande rektorn och andra lärare sprang omkring. Efter ungefär 20 minuter ropade de ut i högtalarna att evakuera High School delen av skolan. Så vi tog våra grejer och gick ut genom bakdörrarna av skolan, över parkeringen och samlandes i våra 4th period classes på baseball planen. Sedan gick alla vidare till fotbollsplanen där de flesta satte sig på läktaren. Där satt vi i ungefär en timme. Tack Gode Gud att det blåste lite och att solen inte var framme hela tiden. Det var tillräckligt varmt ändå! ;) 
Till slut fick vi gå in igen, då det var säkrat att det inte fanns någon bomb. Klara sa också på hemvägen att de hade fått fast de som gjorde det. 2 killar som jag inte vet vilka de är. :P
I alla fall så samlades vi i våra 4th period classes igen i typ 10 minuter. Sen gick vi till 5th period (som egentligen redan hade varit), World History för mig, då vi skulle ha ett quiz på några sidor men det blev uppskjutet till imorgon för att vi inte visste hur lång tid det skulle ta innan klockan ringde igen, och det var dags för lunch. 12:35 ringde det för lunch. Det är alltså 40 minuter innan skolan slutar för dagen, så Klara och jag bestämde oss för att vänta med lunch tills vi kom hem. De som stod sist i lunch kön hann knappt sätta sig förns klockan ringde in till 6th period. 
6th period, Algebra 2, varade i ungefär 20 minuter, då hann vi få tillbaka och gå igenom gårdagens test. Jag fick återigen 99 poäng! :D Killen bakom mig var ganska imponerad och sa "Again?!". ^^
Det blev ingen 7th period.
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika J

Bra att de fick tag i de skyldiga och att det inte var på riktigt! Matten verkar flyta på riktigt fint.....grattis:)

2012-08-30 @ 06:48:07
Postat av: Viola

Nice!! (asså killen)

2012-08-30 @ 12:41:22
Postat av: Pappa T

Cool story and a bit scary
Great job on your math test!

Keep up the nice blogging - I love it

2012-08-30 @ 16:06:19
Postat av: Linnnnéa

Aha, hela familjen har kommenterat så då får man väll göra det själv oxå!

2012-08-30 @ 17:07:21
Postat av: totte E

det är roligt för dig att det händer så mycket ute på landet ;D

2012-08-30 @ 23:55:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0