Framme i Caledonia!

Nu är jag framme i Caledonia! Landade i Columbus MS kl 10:16 och där stod dem, Scott and Kelly Jo! Vi kramade varandra, hämtade väskorna och gick till bilen (väldigt liten, super orange bil). 
Nu sitter jag på mitt rum och vilar lite eftersom jag gick upp 2:30 imorse.
'
Skyllt på min dörr
'

'

'

'

New York

Sightseeing - Shopping - nya vänner
'
Idag och igår har sett ungefär lika dana ut. Vi har ställt klockan på 6:30, vaknat 6 pga jetlag, gått ner och ätit hotellfrukost och sedan åkt in till New York. Där det har det börjat med 4 timmar sightseeing och sedan 5 timmar shopping. Vi kom tillbaka till hotellet 8 och då samlades vi för att disskutera frågor och gå igenom flygbiljtetter till våra finall destinations.
'
Imorgon ska jag gå upp 2:30 för att åka till flygplatsen och sedan landar jag 10:16 i Columbus MS, där Kelly Jo (värdmamma) och Ashley (värdsyster) hämtar mig. 
Jag pratade presis med Kelly Jo för första gången!!! Hon verkar väldigt trevlig! :D
'
Detta är gruppen jag är här i New York med :)
'

Times Square
'

Lite shopping
'

Hejsan bloggen!!!

Sorry att jag inte har skrivit men det har varit en del att göra!
'
Nu är det i alla fall så att jag är i New York! Landade här för några timmar sedan och har träffat de jag ska vara här med i 3 dagar innan jag åker vidare till värdfamiljen! Det är 3 danskar, 7 norskar och jag och en annan svenska tjej.
Resan blev oslagbar! Jag och den andra svensken fick sitta i 1a klass!!! Med sängstolar och god mat!! Jätte trevligt! (Tack pappa)
Imorn och i övermorgon blir det sitseeing och shopping! :)

Fullt upp i Dalarna

Nu har jag varit på två sidor av Dalarna.
Först åkte jag med familjen till vårt landställe vid Smedjebacken, sen blev jag hämtad av Totte och hans familj och så åkte vi upp till Sälen där han har sitt land. I torsdags följde han med mig tillbaka till Smedjebacken, men i morse åkte han hem till Stockholm.
Nu är jag här med familjen och hela tjocka släkten var så igår var det släkt-fest. Idag är de flesta kvar och imorgon kommer kusiner från pappas sida. Fullt upp helt enkelt.
'
Möjligtvis blir det ridning imorgon förmiddag också. Hoppas på det! :)
'

Poesi

Om du öppnar en låda, ser du vad som finns i den
Det är som det är, och det blir som det blir
Den som väntar på något gott, får det
Det blir inte lättare senare, det blir bara senare
Don’t fill your life with days, fill your days with life
Don’t worry, be happy
Man ser ej längre, än ögat når
Om du öppnar en låda, ser du vad som finns i den
Det är som det är, och det blir som det blir
Den som väntar på något gott, får det
Det blir inte lättare senare, det blir bara senare
Don’t fill your life with days, fill your days with life
Don’t worry, be happy
Man ser ej längre, än ögat når

Fastan

Jag klarade mig igenom en 7dagars fasta! Första natten mådde jag dåligt och spydde, trodde jag skulle vara tvungen att ge upp direkt så var jättebesviken, men dagen efter mådde jag fin fint igen och hade inget mer problem under hela fastan.
'
Man tänker på god mat hela tiden! Man planerar liksom alla goda maträtter man ska laga när man är klar (att sedan göra det när man börjar äta igen är en annan sak).
'
Inte att rekomendera för matälskare, men en kul grej att ha testat och en utmaning.
'
Jag följde inte fasteprogrammet helt, buljongen klarade jag inte av och drack ofta lite mer juice än vad man skulle, men jag åt aldig något och drack bara saker som man fick dricka! Tröttnade också grymt mycket på örte, så när jag fick dricka svart te med lite mjölk i igen var det gudomligt!
'
Upptrappningen gick självklart lite för fort också... Men jag skötte den helt okej bra, tycker jag i alla fall.
'

RSS 2.0