JUL, JUL, STRÅLANDE JUL

Den 24e åkte vi till Susanne's farmor och firade jul med hennes släkt. Det var 25 personer i ett jättelitet hus, som tur var var det nästan 20 grader och sol utomhus så många var ute. Det var jättegod mat och trevliga människor.
 
Den roliga jämförelsen jag kan göra med Sverige är att här äter alla varm- och efterrätt på högst 30 minuter under familjemiddagar, medans i Sverige sitter vi och äter endast förrätten i minst 30 minuter
 
 
Vi kom hem runt 5 och då åkte jag och Alexa till en av hennes kompisar för att han skulle byta lamporna på hennes bil. När vi kom hem igen bestämde Alexa att vi skulle öppna varsin julklapp i förväg (den 24e istället för 25e) och för mig kändes det helt rätt att öppna paketet som kommit på posten, från min familj i Sverige, den 24e. 
Från Linnéa fick jag julkaländern "Diselråttor och sjömansmöss" på DVD. Det är den enda julkaländern jag, Linnéa och Viola någonsin har missat och det är den julkakändern alla säger de tycker har varit den bästa de sett. Nu äntligen får jag se den! ;) Tack Linnéa!
Från mamma och pappa fick jag en 100-dollarssedel:
Who's on the 100dollarbill? Amanda Jacobsson
 
 
 
Idag, den 25e, sov jag länge, vilket jag tror de andra gjorde också, för när jag kom upp höll Steve på att laga brunch. Men innan vi åt var det presentöppning. Jag fick kläder, smink, lotion, godis och lite annat. Sedan åt vi brunchen. Mums! Efter det gjorde vi inte mycket mer än att titta på tv. På kvällen beställde Alexa pizza som vi åkte och hämtade.
 
 
 
 
 
GOD JUL!!! ♥

Kommentarer
Postat av: Pappa T

🎄🎅
Merry Christmas
God Jul

2012-12-28 @ 14:45:02
Postat av: LillaLimphaanLojnojaLinnéisenLOLinnéa

Hejhej!
Låter fett nice alltihop!! Gilla gilla! Varsegod för filmen (den vill jag oxå se!!)

Svar: Kanske ska vänta med att titta på den till nästa jul, så kan vi hoppas nästa års julkalender är dålig!
Amanda Jacobsson

2012-12-29 @ 01:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0